APEL OFERTE SERVICII  

In perioada septembrie-noiembrie 2018, Societatea Romana pentru Drepturile Omului deruleaza proiectul Alege sa fii liber!. Pentru buna desfasurare a acestuia, invitam pe toti cei interesati de o colaborare cu noi, sa ne trimita oferte pentru urmatoarele servicii:

1. Tiparituri – pt care avem necesare:
    – 50 afise
    – 2000 pliante/flyere
    – 300 mape
    – 2 roll-up-uri
    – 1000 diplome
2.  Publicitate si promovare on-line
    – publicare bannere pe site-uri cu trafic intens
    – publicare advertorial
3. Servicii foto-video – inregistrare foto-video si montaj pt evenimente organizate in scoli in cursul saptamanii (exclus weekenduri)
4. Inchiriere autoturism 
5. Servicii de grafica si DTP
6. Servicii de contabilitate si consultanta financiara
7. Materiale promotionale (sepci personalizate, pixuri etc)
8. Servicii de sonorizare (pt locatii de aprox 100 de persoane)
Asteptam ofertele d-voastra pe adresa de mail: diaconescu_lorena@yahoo.com .

Va multumim!mages or tables, if necessary.


Campania ,,Învață să ceri #AJUTOR!''

Campania “Învață să ceri #Ajutor!”, va debuta prin organizarea unei dezbateri pe tema violentei ce va avea loc in data de 30.03.2018 . Ne propunem o noua abordare a fenomenului violenței, prin prevenția, realizată deopotrivă, atât prin educarea victimei (persoanelor vulnerabile) cât și a societății. Pentru prima oara în România vom lansa mesajul non-verbal ,,AJUTOR".

Filosofia noastră, este aceea că la “o faptă” participă, direct sau indirect, un autor văzut și mulți alții, morali, nevăzuți, anume, cei care prin pasivitatea lor “nu fac nimic, pentru a preîntâmpina producerea agresiunii”.

Constatarea pe care cu tristețe o facem, este că în momentul de față, deși fenomenul violenței are o creștere îngrijorătoare, totuși nu există nicio strategie de prevenție, elaborată sub forma educării “potențialei victime” și ne referim în principal la minori, și evident la celelalte categorii de persoane vulnerabile.

Concepem acest proiect, aflat acum în faza de inițiere și definitivare, sub forma organizării unor întâlniri directe cu persoanele vulnerabile, la nivel local, în cadrul cărora, printr-un limbaj adecvat, specialiștii – psihologi, juriști, sociologi – să le explice acestora, riscurile la care sunt expuși, și care trebuie să fie conduita lor, în cazul în care ar fi abuzați.

În același timp, comunitatea locală, trebuie educată în sensul de a ști, cum pot recunoaște un copil abuzat, și cum ar putea să-i vină în sprijin (fără a se pune pe ei însiși în pericol – teama, ce uneori ne paralizează orice gând, de a interveni).

Vom expune pentru prima dată în România, conceptul nostru privind semnalul nonverbal " AJUTOR!"

Participantii sunt invitati să confirme prezența, până în data de 29 martie 2018, orele 11.00 pe adresa de email: contact.drepturileomului@gmail.com cu indicarea numelui și codului numeric personal, în vederea acordării accesului în clădirea Palatului Parlamentului (Intrarea Izvor) conferința desfășurându-se în Sala de Consiliu a Comisiei de Politică Externă .   Relatii tel:  0763342867  website:  www.drepturile-omului.eu    


 .